شرکت امین ارتباطات نوین مرو از سال 1389 تاسیس و در زمینه ارتباطات ماهواره ای با شرکت های آرین ماهواره و پارس آنلاین همکاری خود را شروع کرده است و پس از آن در زمینه ارتباطات رادیویی همکاری خود را با شرکت ارتباطات مبین نت، بانک مهر اقتصاد آغاز کرده است و پس از گذشت سال ها تلاش در زمینه های مختلف،ماهواره ای، رادیویی و LTE همکاری خود را با چندین شرکت معتبر در سر تا سر کشور ادامه میدهد که از قبیل آنها میشود به شرکت های وب، فن آوا ماهواره،پارس آنلاین، آرین ماهواره،ارتباطات مبین نت، بانک مهر اقتصاد، بانک صادرات، شرکت تحقیقاتی آزمون کیفیت و ... اشاره کرد.
از پروژه های مهم انجام شده میتوان به راه اندازی 400 نقطه ارتباطات ماهواره ای بانک تجارت و هوشمندسازی مدارس (شبکه دانا) در 2500 نقطه و امکان سنجی و تحلیل 500 نقطه روستایی جهت برقراری ارتباطات 4G در پروژه USO اشاره کرد.
حال با توجه به احساس نیاز این شرکت در زمینه نظارت بر پروژه های درون شهری و برون شهری بر آن شدیم تا تجهیزی را به نام RMT طراحی و تولید کنیم که کمک شایانی در این زمینه به تمامی شرکت ها، ادارات دولتی و سیستم نظارتی میکند که در قسمت محصولات به تفضیل به آن اشاره شده است.امیدواریم که این کارکوچک ما کمک بزرگی به انجام پروژه های عمرانی کشور کند و تا حدی مشکلات را در این مسیر کاهش دهد.
RMT:
در راستای پیشرفت همه روزه حوزهی IT شرکت ارتباطات نوین قریب به 3 سال بر روی پروژهای به نام RMT(Remote Management Tool) تحقیق و سرمایهگذاری کردهاست. این محصول به عنوان یک بازوی اجرایی بسیار قوی برای کارفرما میتواند عمل کند و پارامترهای کلیدی زیر را با بهرهوری بالا به ارمغان آورد:
- افزایش چشمگیر در مدیریت زمان و جلوگیری از اتلاف آن
- افزایش بهرهوری در مدیریت منابع انسانی
- کاهش خطرات جانی و بیماریهای واگیردار
- مستندسازی مدون و مصور
- کاهش هزینههای ناشی از خدمات موتوری و حمل و نقل
- کاهش هزینهها با توجه به افزایش راندمان نیروها
ارتباطات ماهواره ای:
امروزه ارتباطات یکی از ابزارهای مهم و اولیه در پیشبرد اهداف تجاری و نظامی در دنیا به شمار میآید. این مهم سبب شده است تا صنعت ICT به یکی از مهمترین صنایع دنیا بدل شده و روزبهروز دستخوش تغییر و پیشرفت شود. یکی از عناصر مهم ارتباطی بستر انتقال اطلاعات است که به اشکال مختلفی به کار گرفته شده است. در این میان بیشک ماهواره نقش مهم و اساسی را در این خصوص ایفا میکند. نیاز روز افزون به بستر ارتباطی ماهواره به دلیل ویژگیهای بارز آن یعنی پوشش گسترده جغرافیایی، توسعه و گسترش تقریبا آسان، مستقل بودن هزینه از فاصله، پشتیبانی مطمئن از زیرساخت های ناپایدار بسترهای زمینی و ... قابل توجه است. از سوی دیگر، طی چند سال گذشته صنعت ارتباطات ماهوارهای پیشرفت های عمدهای را در معماری و فنآوری تجربه کرده است. به لطف این تغییرات، استفاده از لینکهای ماهوارهای در سرویسهای چند رسانهای، ارتباط داده و اینترنت، و... رشد چشمگیری داشته، و پیشبینی میشود این روند همچنان ادامه داشته باشد. عامل اصلی این تغییرات، افزایش چشمگیر ظرفیت لینکهای ماهوارهای است. این عامل باعث شده که نه تنها هزینه ارتباطات ماهوارهای کاهش یابد، بلکه دامنه وسیعتری از کاربریهای مشتریان را تحت پوشش خود درآورد.
ارتباطات رادیویی:
امروزه و در عصر پیشرفت تکنولوژی، کاربرد و استفاده از طیفهای فرکانسی و امواج رادیویی در حال گسترش روزافزون است. مهمترین مزیت ارتباط رادیویی کاهش حجم اتصالات و وسایل رابط همچون سیمها و کابلها هستند که در نتیجه موجب کاهش چشمگیر هزینهها میگردند. به طوری که روابط بدون سیم جایگزین مطمئن آنها میشوند.
ارتباطات رادیویی (نقطه به نقطه) شیوه ای موثر از ارتباطات نسل جدید خدمات شبکه و انتقال اطلاعات می باشد که می تواند در تسریع کارایی شغلی موثر باشد.
ارتباطات نقطه به نقطه یا Point to Point را می توان ساده ترین و کوچکترین شبکه مجازی اختصاصی انتقال داده در نظر گرفت که همانند یک شبکه خصوصی مجازی انتقال داده پیاده سازی شده و هدف آن برقراری ارتباط امن تنها بین دو نقطه مشخص می باشد. این نوع ارتباط به طور مثال برای نیازهای زیر قابل پیاده سازی می باشد:
• ارتباط دفتر مرکزی با کارخانه یا کارگاه
• نظارت تصویری بر سایتهای راه دور
• ارتباط صوتی یا تصویری بین دفتر مرکزی به کارخانه یا کارگاه
• دسترسی به اطلاعات و فایل های مورد نیاز مجموعه